Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ο κος. Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρίας, ξεκίνησε το 2002 την δραστηριότητα του ως Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Piaggio Hellas από το κατάστημα της Λεωφ. Αχαρνών αντιπροσωπεύοντας τις μάρκες Piaggio-Vespa-Gilera. Κατά την διάρκεια της ανοδικής πορείας 9 ετών στην οικογένεια της Piaggio Hellas, η εταιρία αναπτύχθηκε αδιάκοπα και πλέον διαθέτει 4 καταστήματα πώλησης και 2 συνεργεία εντός της Αττικής, 2 εκ των οποίων είναι κάθετες μονάδες (έκθεση, συνεργείο, ανταλλακτικά). Η εταιρία εκπροσωπεί όλες τις μάρκες του Ομίλου (Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Scarabeo, Derbi, Moto Guzzi, Επαγγελματικά οχήματα).

 

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία του κου. Λυμπερόπουλου έχει ωθήσει την εταιρία να αυξάνει όχι μόνο τις πωλήσεις νέων & μεταχειρισμένων οχημάτων, αλλά και να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης στους καταναλωτές. Όλα τα καταστήματα στελεχώνονται από καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Τα έτη 2010-2011 χαρακτηρίζονται ως χρονιές ανάπτυξης με το κατάστημα της Λ. Αχαρνών να μεταφέρεται σε νέο ανακαινισμένο χώρο, καθώς παράλληλα και το κατάστημα της Λ. Γαλατσίου μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Την ίδια περίοδο η εταιρία αναπτύσσεται και σε μια ακόμα περιοχή, σε αυτή της Αγίας Παρασκευής στη Λ. Μεσογείων με κάθετη μονάδα πωλήσεων, συνεργείου, αξεσουάρ και ανταλλακτικών.


ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 

2007

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο PiaggioGroup 2007 Βερολίνο: Η εταιρία βραβεύεται για την 1η θέση Πωλήσεων στην Πανελλήνια Αγορά για τον Όμιλο Piaggio.

 

2009

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο PiaggioGroup 2009 – MonteCarlo: Η εταιρία βραβεύεται για την 1η θέση Πωλήσεων στην Πανελλήνια Αγορά για τον Όμιλο Piaggio.

 

2010

Πανευρωπαϊκο Συνέδριο PiaggioGroup 2010 – MonteCarlo: Η εταιρία βραβεύεται για την 1η θέση Πωλήσεων στην Πανελλήνια Αγορά για τον Όμιλο Piaggio.


Πανελλήνιο Συνέδριο PiaggioHellas 2010 Αθήνα: Η εταιρία βραβεύεται από τον κο. Φώτη Δράκο (Δ/ντα Σύμβουλο Piaggio Hellas) για την 1η θέση Πωλήσεων στην Πανελλήνια αγορά για τον Όμιλο Piaggio, καθώς και από τον κο. Βασίλη Πάζα (Aprilia & MG Brand Manager) ως τον συνεργάτη με την μεγαλύτερη επένδυση για την μάρκα Aprilia.

 

 

 

   

 

2011

 

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Piaggio Group 2011 Monte Carlo: Η εταιρία βραβεύεται από τον κο. Massimo Mirosi (Emerging Market Area Manager), διακριθείσα για το μερίδιο αγοράς, τις διαρκείς επενδύσεις στις μάρκες του Ομίλου αλλά και στην επιχειρηματική δράση και την αφοσίωση του ιδιοκτήτη της κου. Κώστα Λυμπερόπουλου στην Εταιρεία που αντιπροσωπεύει.